UV06615-Warmtepomp-aansluiten
 

“Met erkenning Warmtepomp Installateur onderscheid ik me van de cowboys”

Jaap Noach, mede-eigenaar BeGood heeft net de Vakmansschapsroute Warmtepomp succesvol afgerond. “Ik lever hierdoor gegarandeerd een goed advies en ik installeer volgens de normen. Durf ik mijn handen in het vuur te steken voor mijn kwaliteit? Absoluut."

Lees meer

 

Webinar: Subsidieregeling
verduurzaming voor verenigingen van eigenaars

Op 1 januari 2024 is de Subsidieregeling verduurzaming voor verenigingen van eigenaars (SVVE) gewijzigd. De RVO en BZK organiseren een gratis webinar op dinsdag 23 januari 2024 van 19.00 uur tot 20.00 uur waarin uitgebreid de wijzigingen worden besproken.
 
Lees meer

 

Eerste hulp bij warmtepompen op de VSK 2024

Ga je ook naar de VSK en wil je optimaal profiteren van de vraag naar warmtepompen? Thomas Piessens - Programmamanager Energie - Techniek Nederland staat voor je klaar met advies en tools die je verder helpen!

Lees meer

 

Verrekenfactor warmtepompen per 1-1-2024

Zoals eerder aangekondigd stopt de verrekenfactor voor de milieuprestatie van warmtepompen in zijn huidige vorm per 31 december 2023. De afgelopen maanden zijn de milieuverklaringen voor warmtepompen geactualiseerd waardoor de verrekenfactor voor het merendeel van de situaties niet meer nodig is.

Lees meer

 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_1
 
 
 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_2
 
 
 
 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_3
 
 
 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_4