Elektrische-auto
 

Financiële hulp bij scholing

Investeer je in een opleiding advies en in monteursvaardigheden van duurzame concepten? Dan ondersteunt Wij Techniek in de kosten. Wil je ook in aanmerking komen voor de Regeling Toekomstbestendige Installatiebranche (RTI)? 

Lees meer

 

Subsidie voor nieuwe elektrische bestelauto’s

Schaf je als ondernemer een nieuwe elektrische bestelauto aan? Dan kun je subsidie krijgen. Maar let op: 2024 is het laatste jaar waarin je een aanvraag kunt doen. Vanaf dinsdag 23 april 2024 kun je een aanvraag doen tot maximaal € 5.000 per bestelauto. Er is een budget van € 30.000.000 beschikbaar.

Lees meer

 

Zo voorkom je geluidsoverlast van warmtepompen en airco’s

Max Meldpunt besteedde aandacht aan het geluid van warmtepompen en airco’s. Thomas Piessens, programmamanager Energie van Techniek Nederland, legde in de studio nog eens uit dat een buiten-unit geen geluidsoverlast hoeft op te leveren. Als de warmtepomp of airco dan maar wél wordt geplaatst door een erkende installateur die is aangesloten bij Techniek Nederland. 

Lees meer

 

Meer kansen pakken bij woningcorporaties dankzij RGS

Doe jij zaken met woningcorporaties? En wil je advies geven en controle over wat je installeert bij verduurzamingsprojecten van woningcorporaties? Kijk dan naar de opname van het webinar RGS - De voordelen voor installateurs.

Lees meer

 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_1
 
 
 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_2
 
 
 
 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_3
 
 
 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_4