Wie wordt de winnaar EZK Energy Award 2021?

Heb je jouw energiehuishouding in 2020 en/of in 2021 heel efficiënt en duurzaam ingericht of ben je hier nog mee bezig? Dan maak je kans op de EZK Energy Award Bedrijven 2021 als je je nu inschrijft, voor 4 november 2021 17.00 uur.

Een 4-delige jury beoordeelt de aanmeldingen en nomineert 3 bedrijven waarvan 1 de award wint. De winnaar krijgt de award én een geldbedrag van 25.000 euro!  En natuurlijk aandacht via de (sociale) media.

Elke ondernemer, klein of groot

“Als jury kijken we naar de creatieve toepassing van huidige technieken, waarmee ondernemers bijdragen aan de klimaatdoelstelling”, vertelt juryvoorzitter Esther Pijs. “Zoals de mooie toepassingen vorig jaar: de kringloopeconomie, monomestvergisting en geothermie, waarin bedrijf én omgeving vergroenen. We nodigen elke ondernemer – klein of groot – uit zich in te schrijven.”

EZK Energy Award 2021

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat stelt de prijs beschikbaar. De uitreiking van de award maakt zichtbaar wat de mogelijkheden zijn op het gebied van energiebesparing.

Tijdens het EZK evenement: ‘Partners in energie-uitdagingen’ op 27 januari 2022 wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking.

Wil je meer informatie of jouw bedrijf aanmelden? Kijk op onze pagina EZK Energy Award Bedrijven.

ezk