HR Hulplijn voor installateurs

Gratis advies bij instroom en leervragen

Met ingang van 6 april 2021 hebben Techniek Nederland en Wij Techniek een HR Hulplijn ingericht. Met deze nieuwe service helpen wij je verder met de vragen over jouw personeel!

Wat kan de HR Hulplijn voor je betekenen?

Heb je een vraag op het gebied van personeel, dan helpt de HR Hulplijn je verder. Met de HR Hulplijn beantwoorden Wij Techniek en Techniek Nederland HR-brede vraagstukken van werkgevers en HR-professionals in de sector. Hiermee is dit een praktische aanvulling op het juridisch advies van Techniek Nederland. Ons doel is om je een stap verder te helpen met beleid op personeelsgebied.

De adviseurs van de HR Hulplijn zijn ervaren HR-professionals met ervaring in en kennis over de installatiebranche. Zij beantwoorden vragen over bijvoorbeeld instroom, organiseren van werk, preventie, het voeren van gesprekken, leren en ontwikkelen en overige HR-onderwerpen op beleidsniveau.

Hoe bereik je de HR Hulplijn?

De HR Hulplijn is op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur bereikbaar via tel. 088 - 543 27 77. Bij een vraag krijg je meestal binnen 24 uur antwoord van de adviseurs van de HR Hulplijn. In overleg met de vraagsteller wordt dan bekeken hoe het vervolg is: telefonisch of met een bedrijfsbezoek door één van de adviseurs van de HR Hulplijn. Aan deze advisering zijn geen kosten verbonden. Als langer advies of hulp gewenst is, zal in overleg met het bedrijf gekeken worden hoe in deze behoefte kan worden voorzien, bijvoorbeeld door het al bestaande aanbod van Wij Techniek. De HR Hulplijn is beschikbaar voor zowel leden als niet-leden van Techniek Nederland.

handen met smartphone en keybord