Evenementen 2023

Op het gebied van energietransitie

 

 

 

 

Inspiratietour - De energietransitie: zo kan het!

Op dit moment zetten corporaties en hun (bouw)partners al concrete en innovatieve stappen die het doel van de energietransitie een aardgasvrije woningvoorraad in 2050 dichterbij kunnen brengen. Om deze praktijkkennis onder de aandacht te brengen organiseerden Aedes en Platform31 met partners Woningbouwers Nederland, Netbeheer Nederland, Bouwend Nederland en Techniek Nederland in 2022 inspiratietours voor professionals uit de corporatiesector en bouwsector. Via de onderstaande link vind je de verslagen van deze tours. 

Meer informatie 


23 januari t/m 25 januari 2023 Online sessies EZK event, voorafgaand aan live EZK event 26 januari

Online sessies EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen

Energie is actueler dan ooit en de urgentie is hoog: hoe verkleinen we de zorgen over de energierekening met verduurzaming? Schuif digitaal aan bij 6 informatieve sessies en laat u bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van energie besparen en duurzame innovaties. De online sessies zijn onderdeel van het EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen dat 26 januari afsluit met een live netwerkbijeenkomst in Hilversum (zie hieronder).

Meer informatie


26 januari Netwerkevent EZK bij Gooiland Events, Hilversum

EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen

Door samen te werken en kennis te delen verduurzamen we onze bedrijven en samenleving. Daarom is er het EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen. Tijdens deze live bijeenkomst wisselt u kennis en ervaring uit met andere bedrijven over duurzame energie en energiebesparing. Uw kennis, netwerk en bijdrage zijn belangrijk. Deelname is gratis.

Het doel van deze dag is inspireren en verbinden. U krijgt antwoorden op praktische vragen:

  • Welke partners en financiële regelingen ondersteunen mij bij het verduurzamen?
  • Waar begin ik?
  • Hoe zet ik de volgende stap?

Afsluiting met minister Rob Jetten en een toespraak van klimaatgeneraal Tom Middendorp gevolgd door een paneldiscussie. Tot slot de uitreiking van de EZK Energy Award. Welk bedrijf neemt de prijs mee naar huis?

Meer informatie en aanmelden


6 t/m 10 februari 2023, Jaarbeurs in Utrecht

Bouwbeurs

Ruim 75.000 bezoekers, 675 exposanten die hun nieuwste (product)innovaties tonen, tientallen kennissessies, aparte kennistheaters op hoofdthema’s, tal van activiteiten op de vloer en het gezelligste en grootste bouwcafé van Nederland. Dit maakt BouwBeurs het evenement voor vakprofessionals die gezamenlijk willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Meer informatie


14, 15 & 16 maart 2023, Expo Greater Amsterdam

Beurs Duurzaam verwarmd

Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Duurzaam Verwarmd is dit jaar 25% groter dan voorheen. De vakbeurs vindt gelijktijdig plaats met Solar Solutions International, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Zo kun je je in één klap laten informeren over zowel duurzame verwarming als energieopwekking.

Meer informatie


14, 15 & 16 maart 2023, Expo Greater Amsterdam

Solar Solutions International vakbeurs

De grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa draait om meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen. Als exclusief B2B-evenement biedt Solar Solutions International exposanten en bezoekers kans om te netwerken op hoog niveau. Gelijktijdig vindt ook Duurzaam Verwarmd plaats, de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken van de Benelux. Zo ben je in één dag helemaal bij.

Meer informatie


6 tot en met 11 februari 2023 Week van de Circulaire econonomie, diverse locaties in het hele land

Week van de Circulaire economie

In februari vindt voor de 8e keer de Week van de Circulaire Economie plaats. Er is een afwisselend programma door het hele land. Goede voorbeelden krijgen hier een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan. Bekijk het programma van de circulaire hubs en meld u aan voor een event.

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van het Versnellingshuis Nederland circulair. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is een samenwerkingspartner in het Versnellingshuis.

Meer informatie