Evenementen 2024

Op het gebied van energietransitie

 

 

 

 


19 - 21 maart 2024 Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen

Green Heating Solutions (voorheen Duurzaam Verwarmd)

Green Heating Solutions is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Nu de energietransitie op gang komt, is dit de plek waar alle vragen beantwoord worden over verwarming, koeling en ventilatie. Green Heating Solutions draait om de nieuwste innovaties, praktische seminars en netwerkgesprekken met iedereen die er toe doet.

Green Heating Solutions biedt exposanten en bezoekers uit de HVAC-sector de kans om met elkaar in contact tekomen, zich te laten informeren en de nieuwste ontwikkelingen in de industrie te leren. De vakbeurs vindt gelijktijdig plaats met Solar Solutions International, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Zo kun je je in één klap laten informeren over zowel duurzame verwarming als energieopwekking.

Meer informatie


22 t/m 25 april 2024 Ahoy Rotterdam

World Energy Congress

Het thema, Redesigning Energy for People and Planet, gaat over de urgentie van nieuwe, inclusieve oplossingen om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat en menselijke veiligheid aan te pakken. Nooit eerder was het zo belangrijk om het gesprek aan te gaan over het veiligstellen van nieuwe mogelijkheden voor betere energie voor iedereen.

In vier dagen komen onderwerpen voorbij die de hele energieketen zullen aanspreken, van producenten en leveranciers tot consumenten en gebruikers van energie. Sprekers uit de hele wereld delen inzichten, ervaringen en echte verhalen van succesvolle transities, op wereldniveau maar ook op regionaal en stadsniveau.

Meer informatie