In 5 stappen warmtepompexpert worden

Wil jij ook profiteren van de groeiende vraag naar warmtepompen? Gooi dan het roer om van cv-ketelspecialist naar warmtepompexpert! Techniek Nederland helpt je daarbij. Het Pakket Warmtepomp Strategie loodst je in vijf stappen naar deze kansrijke specialisatie. Onze tools nemen werk uit handen en versnellen je verandering.

Eerst ontdek je de verschillende warmtepomptechnieken en verken je de zakelijke kansen in je werkregio. Dat doe je met onze toekomstscenario's, de publicatie 'Strategische keuzes maken in duurzame installaties' en de online tool 'Installatiekansen'. Blijkt daaruit voldoende potentie? Bepaal dan met de checklist 'Monteursvaardigheden & Vakmanschap' of je monteurs er klaar voor zijn.

Upgrade je vaardigheden

De checklist 'Takenprofiel Monteur & Opleidingen' laat zien welke taken bij de verschillende monteursprofielen horen en welke deeltrainingen daarvoor beschikbaar zijn. Vervolgens wijzen we je de weg naar certificering en/of erkenning.

Klanten succesvoller benaderen

Je bent er bijna. In de vierde stap breng je alle eerdere stappen samen in je bedrijfsvoering: je zet alle strategische keuzes en ontwikkelpaden op papier. De laatste stap is het vinden en benaderen van klanten. Voor de gesprekken met klanten hebben we ook weer een aantal hulpmiddelen voor je klaar staan. Dat zijn:

» Tool 'Hulp bij het adviesgesprek'
» Tool 'De Warmtepompvergelijker'
» 30 klantvragen en advies op een rij
» Informatiefolder 'Een warmtepomp, kan dat ook bij mij thuis'
» Infographic 'Welke warmtepomp past bij jouw woning'

Kickstart vandaag nog je zakelijke groei in de energietransitie en download het Pakket Warmtepomp Strategie.